Annuleringsvoorwaarden

Alle reserveringen overeengekomen met Mitland Bowling zijn onderworpen aan de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze zijn vastgesteld door Koninklijke Horeca Nederland en regelen de rechten en plichten van beide contractpartners, dus zowel van het bowlingcentrum als van de gast.

Artikel 9.4 van de UVH bevat de volgende annuleringsbepalingen:

Wanneer een reservering is gemaakt, behouden wij het recht ons bij annulering van die reservering te beroepen op het volgende.

9.4.2 Wanneer een reservering is gemaakt voor een groep* dan geldt voor annulering van die reservering het navolgende.

 1. Bij annulering meer dan 6 maanden voor het tijdstip waarop krachtens de desbetreffende horecaovereenkomst de eerste horecadienst zou moeten worden verleend is de klant niet gehouden enige vergoeding aan het horecabedrijf te betalen.
 2. Bij annulering meer dan 3 maanden voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 10% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen.
 3. Bij annulering meer dan 2 maanden voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 15% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen.
 4. Bij annulering meer dan 1 maand voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen.
 5. Bij annulering meer dan 14 dagen voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 60% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen.
 6. Bij annulering meer dan 7 dagen voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen.
 7. Bij annulering 7 dagen of minder voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen.


9.4.3 Wanneer een reservering is gemaakt voor één of meer individuen* geldt voor annulering van die reservering het navolgende.

 1. Bij annulering meer dan 1 maand voor het tijdstip waarop krachtens de desbetreffende horecaovereenkomst de eerste horecadienst zou moeten worden verleend is de klant niet gehouden enige vergoeding aan het horecabe-drijf te betalen.
 2. Bij annulering meer dan 14 dagen voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 15% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen.
 3. Bij annulering meer dan 7 dagen voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen.
 4. Bij annulering meer dan 3 dagen voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 60% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen.
 5. Bij annulering meer dan 24 uur voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen.
 6. Bij annulering 24 uur of minder voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden100% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen.


1.15 *Groep

Een groep van 10 of meer personen aan wie door een horecabedrijf een of meer horecadiensten moeten worden verleend krachtens een of meer als samenhangend te beschouwen horecaovereenkomsten.

1.16 *Individu

Iedere persoon die niet behoort tot een groep volgens bovengenoemde definitie.

Mitland Bowling

Ariënslaan 1, 3573 PT Utrecht, telefoon: 030 271 58 24

Mitland Bowling

 • Airconditioning
 • Disco-bowlen
 • Voor alle leeftijden
 • Gezellig & sportief
 • Goed bereikbaar

Tarieven & Openingstijden

Mitland Bowling is 7 dagen per week geopend. Raadpleeg een actueel overzicht van onze openingstijden en tarieven:

Sluiten
1
Datum
2
Tijd
3
Banen
4
Details
5
Overzicht

Wanneer wil je bowlen?

Hoeveel uur wil je bowlen?

1
2

Maximaal 8 personen per baan.

Helaas geen baan beschikbaar

Op is helaas geen baan meer vrij om te bowlen. Probeer desgewenst een andere datum en/of duur.

Hoe laat wil je starten?

Hoeveel volwassenen?

0
1
2
3
4
5
6
7
8

Hoeveel kinderen (jonger dan 18 jaar)?

0
1
2
3
4
5
6
7
8

Wil je bumpers op de baan?

Nee
Ja

Maximaal 8 personen per baan. Indien je bumpers wenst, kun je dit ter plekke aangeven. Op het volgende scherm kun je desgewenst een extra baan toevoegen.

Jouw reservering

Datum Starttijd Eindtijd Totaal
Baan Volw. Kinderen Bumpers

Jouw gegevens

Wij vernemen graag vooraf de namen van de spelers. Je kunt deze middels het bovenstaande formulier doorgeven. Zo beperken wij momenteel de contactmomenten ter plaatse. Mochten alle namen nog niet bekend zijn, mag je deze op een later tijdstip doorgeven.

Jouw reservering

Datum Starttijd Eindtijd Totaal
Baan Volw. Kinderen Bumpers
Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Opmerkingen:

Door het maken van een reservering ga je akkoord met onze annuleringsvoorwaarden.

Reservering niet opgeslagen

Er is helaas een fout opgetreden tijdens het opslaan van de reservering. Onze excuses voor het ongemak.

Druk onderaan op 'Vorige' en probeer het opnieuw.

Reservering opgeslagen!

Hartelijk dank voor jouw online reservering.

Graag tot ziens bij Mitland Bowling.